За інформацією департаменту охорони здоров'я Донецької ОДА, сьогодні 24 працівника "Стиролу" перебувають у медзакладах області, ще один — на амбулаторному лікуванні.

До горлівської лікарні № 3 сьогодні звернулися двоє працівників концерну, їх госпіталізували й наразі вони перебувають у задовільному стані. Одного пацієнта (лікарні №2) перевели з терапевтичного до реанімаційного відділення.

Читайте також: Горлівських жертв поховають за рахунок заводу

Також зраз вирішується питання стосовно переведення трьох хворих з реанімації лікарні №2 до Донецького обласного клінічного територіального медичного об'єднання. Усіх постраждалих, окрім одного (у важкому стані) мають намір доставити до обласної лікарні професійних захворювань.

На Донеччині влада забезпечує належне лікування усіх постраждалих внаслідок аварії на "Стиролі".

Нагадаємо, вчора під час аварії на заводі "Стирол" у місті Горлівка на Донеччині загинуло 5 людей. Ще близько 20 - постраждалі.

Місцеві жителі поки що бояться, чи не вплине аварія на стан екології у місті і, відповідно, на їхнє здоров'я. Однак високопосадовці запевняють, що небезпеки немає.

У свою чергу, глава держслужби з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських назвав дві імовірні причини аварії на заводі "Стирол" у Горлівці. Це міг бути як людський фактор, так і порушення технологічного процесу.