За інформацією джерел у міліції, розпочато кримінальне провадження і здійснюється розслідування справи. Інцидент внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Усі подробиці обіцяють повідомити згодом.

Читайте також: факти, фото і коментарі на тему "Справа ректора-хабарника"

За попередніми даними, чиновник, вступивши в змову з 35-річним місцевим жителем, вимагав та отримав від представника приватного підприємця кошти в сумі 95 тисяч гривень в якості неправомірної вигоди за погашення заборгованості комунального підприємства міськради, — йдеться у повідомленні сектору громадських зв’язків УМВС області.

Підозрюваному світить від 5 до 10 років тюрми, відповідно до частини 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Нагадаємо, днями у Тернопільській області на хабарі затримали міського голову міста Зборова. Перед святкуванням Дня міста до мера звернувся житель Теребовлянського району з проханням надати йому дозвіл на розміщення об’єкту надання послуг. Чиновник погодився, але натякнув чоловіку, що за надання такого дозволу йому потрібно “віддячити”.