Чоловіка врятувало те, що стріляли переважно у пасажирське сидіння, — про це розповідає джерело "Коментарів" у міліції.

"Стріляли троє: двоє з одного боку, ще один — з іншого. Мабуть, вони думали, що Анісімов знаходиться на пасажирському сидінні, тому що основний удар припав саме туди. Цілком можливо, що саме це і врятувало йому життя", — каже співрозмовник видання.

Коли у ситуацію втрутилася охорона Анісімова, "Ленд Крузер" поїхав, а стрілки попередньо кинули зброю й також зникли.

За словами експертів-криміналістів, в авто бізнесмена влучила 21 куля, ще кілька куль потрапили і в авто охорони. До речі, одна із куль (калібру 7,62) пробила лобове скло, розірвала на шматки паперову іконку і застрягла в моніторі навігатора.

Це його куля, вона призначалася Анісімову, але за велінням долі застрягла в моніторі, який розташований фактично на рівні грудей,
— додають джерела видання.

Анісімов підтвердив інцидент.

"Це була не броньована машина. За кермом був я. (…) Я не хочу думати про те, хто це зробив і кому це вигідно. Я вдячний Богові! Не поспішаю робити висновків", — сказав він і додав, що в авто й справді влучили понад 20 куль.

До слова, днями у Мукачеві, що на Закарпатті невідомі підірвали авто Євгена Ісевича, який на довиборах до Закарпатської облради працював спостерігачем на ділянці, де переміг син нардепа Віктора Балоги.

Усі фото: "Коментарі"