Читайте також: Янукович поговорив з нардепами з Партії регіонів

Власник компанії "Мотор Січ" В'ячеслав Богуслаєв на зустрічі пояснив, що він боїться неконкурентоспроможності своєї продукції, коли на вітчизняні ринки прийдуть європейські гравці.

У відповідь на це Віктор Янукович сказав, що перший віце-прем'єр Сергій Арбузов разом з іншими членами Кабміну підготує комплекс заходів з захисту вітчизняних підприємців від конкурентів.

Читайте також: Україна обмежена в експорті у простір Митного союзу, - експерт

Іншим депутатам Віктор Янукович порадив створити групу з захисту малого та середнього бізнесу. Прямо під час засідання він визначив її склад. Туди ввійшли Колесников, Тігіпко, Богуслаєв, Нечипоренко та інші. Всі вони напряму контактуватимуть з Арбузовим, таким чином убезпечуючи бізнес від силовиків.

Під час зустрічі депутати, що раніше бунтували проти євроінтеграції, поводилися спокійно. Нестор Шуфрич, який припускав, що всередині ПР буде створено групу за співпрацю з Митним союзом, тільки поцікавився, чи не суперечить Угода про асоціацію нормам МС.

Читайте також: Президент не виключає співпрацю з Митним союзом, - Шуфрич

А Олег Царьов, який раніше переконував журналістів, що підписання Угоди суперечить Конституції України, після зустрічі сказав: "Мені все зрозуміло. Перед президентом стоїть непростий вибір".