Місцева мешканка Лідія розповіла, що додому Ірина повернулася ще 1 серпня, тож жінка одразу пішла навідати постраждалу. Каже, що від Ірининих шрамів вжахнулася.

Сусіди також розповіли, що через місяць Ірина знову має їхати до Миколаєва на операцію із встановлення титанової пластини, яка повинна закрити уражені ділянки черепа.

Читайте також: Злочин у Врадіївці перекваліфікували як замах на вбивство

До речі, місцеві мешканці кажуть, що дарма жінка повернулася без охорони, адже, припускають, у неї в селищі чимало ворогів. А от у крамниці, де працювала Крашкова, розповіли, що тримають робоче місце для Ірини. Та не певні, чи скоро вона повернеться.

Нагадаємо, цього літа Україну сколихнула жахлива трагедія: у селі Врадіївка Миколаївської області двоє міліціонерів, Євген Дрижак та Дмитро Поліщук, жорстоко зґвалтували і намагалися вбити місцеву жительку Ірину Крашкову. Їм допомагав таксист Сергій Рябіненко.

Врадіївців обурив той факт, що міліціонери могли уникнути покарання, оскільки мають впливові зв'язки у структурах міліції.

Люди мітингували та брали штурмом місцеве відділення міліції.

Врешті справа отримала всеукраїнський резонанс, її під особистий контроль взяв президент України.

Наразі триває слідство у справі, очікують на суд.

Обурені громадяни на знак протесту навіть організували "врадіївську ходу" — йшли пішки з Врадіївки до Києва з мітингами.