"Чоловіка, на якого інтернет-видання вказують як на потерпілого, в ніч з 15 на 16 серпня затримали за фактом вчинення хуліганських дій - до міліції звернулася охорона місцевого підприємства із заявою про його антигромадську поведінку і, у зв'язку з тим, що самостійно не була здатна заспокоїти чоловіка ", - повідомили в Управлінні МВС у Миколаївській області.

Там підкреслили, що заяв про перевищення службових повноважень співробітниками Врадіївського РВВС до підрозділів міліції не надходило, проте інформацію, що з'явилася в ЗМІ, внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Читайте також: Прокуратура перевірить, чи справді врадіївські міліціонери побили таксиста

За версією МВС, коли міліціонери прибули на місце інциденту, правопорушник "не припинив своїх хуліганських дій, чинив злісну непокору міліціонерам і завдав тілесних ушкоджень працівникові міліції".

Через це, пояснили в міліції, довелось застосувати заходи фізичного впливу, доставивши чоловіка до райвідділу міліції для складання протоколів. Крім того, затриманого безкоштовно забезпечили захисником.

Нагадаємо, житель Врадіївки Леонід Русавський заявив, що його сина Дениса ввечері 15 серпня побили два співробітники міліції.

"Вони були в цивільному, при цьому, як каже син, один з них показав своє посвідчення. Били сильно. Зараз Денис лежить у Первомайській лікарні зі струсом мозку", - заявив батько.