Про це в ефірі телеканалу "Україна" розповіли жителі Врадіївки у програмі "Говорить Україна".

Зокрема, врадіївчанин Олександр Петрушенко розповів, як Дрижак з міліціонерами відразу після події приходив до нього у двір і оглядав його автомобіль.

"Я відкрив на їхнє прохання багажник і стояв поруч, дивився уважно, щоб ніхто не підкинув, наприклад, сережку якусь, - розповів чоловік.

Петрушенко припускає, що тоді Врадіївський міліціонери шукали машину, схожу на ту, в якій було скоєно злочин, щоб зробити її власника винним.

Коментуючи позитивну характеристику Євгена Дрижака, яку підписали деякі його товариші по службі, житель селища Віктор Сідлецький сказав, що для капітана міліції було нормою з'являтися в нетверезому вигляді з випивкою у громадських місцях, у тому числі і у формі.

Також, за словами односельця, Дрижак часто "відбирав хліб у ДАІ", зупиняючи автомобілі і вимагаючи з водіїв по 500 гривень.

Нагадаємо, адвокат Євгена Дрижака Володимир Клименко повідомив, що Ірину Крашкову не ґвалтували - це підтвердили дві з трьох експертиз.

Варто зазначити, що заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфіменко повідомив, що в автомобілі одного з міліціонерів, якого підозрюють у зґвалтуванні, знайшли кров Ірини Крашкової.

Як відомо, резонансне зґвалтування у смт Врадіївка на Миколаївщині сталося у липні. Двоє міліціонерів за участю одного таксиста зґвалтували і побили місцеву жительку Ірину Крашкову.

Ситуація набула розголосу, оскільки підозрювані могли уникнути покарання через свої зв'язки у правоохоронних органах. Розлючені люди кілька разів атакували і місцеве відділення міліції, і майно його керівників, тим самим показавши, що не пробачать, якщо справу не буде розслідувано.

Сама постраждала, Ірина Крашкова, уже виписана з лікарні. Троє її кривдників очікують суду, іде слідство у справі. Справа про зґвалтування у Врадіївці перебуває під особистим контролем Президента України.