Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від "Народного фронту", радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

За його словами, сайт "Миротворець", створений групою однодумців для допомоги у роботі МВС та СБУ, наробив чималого переполоху у терористичних та сепаратистських колах.

За інформацією, зібраною сайтом "Миротворець", на блокпостах при виїзді із зони АТО було затримано близько 150 терористів та їхніх пособників, які думали, що їх витівки нікому не відомі,
— написав Геращенко.

Одними з найактивніших добровільних помічників сайту стали "мислячі громадяни Росії", які почали масово відсилати на електронну пошту сайту відомості про російських терористів-найманців і російських військовослужбовців, яких вони знайшли у російських соцмережах і на форумах.

Завдяки допомозі російських друзів України ми тепер маємо списки особового складу цілої низки підрозділів російських збройних сил, які без оголошення війни вторглися на територію України і вбивають наших співгромадян. Ці списки будуть доказом розв`язування агресивної війни Путіним на майбутньому Міжнародному трибуналі щодо злочинів Росії в Україні,
— підкреслив він.

За його словами, після презентації сайту "Миротворець" ним зацікавилися іноземні спецслужби – ЦРУ, ФБР, європейські розвідки і контррозвідки.

До слова, Президент Петро Порошенко 4 січня провів робочу нараду з керівниками силових відомств за участі Секретаря РНБО України, в ході якої глава держави наголосив на необхідності посилення заходів з протидії терористичним загрозам.