Як розповів брат Ірини, Геннадій, жінка зараз готується до операції зі встановлення титанових пластин у череп. Можливо, для цього її повезуть у столицю.

За словами врадіївчан, в їхньому райцентрі сталося два нові міліцейські скандали, пише видання "Сегодня".

"Мого сина 15 серпня побили двоє міліціонерів. Вони були одягнені в цивільне, похитувалися, один з них показав посвідчення", - розповів батько постраждалого, Леонід Русавський.

"Що саме сталося, я точно не знаю. Але є інформація, що один з них накинув на шию синові ремінь і почав душити, потім удвох били. Зараз син лежить у лікарні зі струсом мозку, весь чорний. Ми написали заяву в міліцію, спілкувалися з їхнім начальником. Пізніше я дізнався, що цих двох звільнили", - додав чоловік.

А врадіївчанин Сергій Левицький, який підробляє таксистом, розповів, що нещодавно його двічі побив колишній міліціонер.

"Я приїхав на виклик. Пасажир відкрив двері і вдарив мене в обличчя. Я поїхав, але через годину він мене зустрів - вдарив в ніс і зламав скулову кістку. Мені поставили титанові пластини", - каже таксист.

Натомість спікер миколаївського облглавка міліції Роман Шкуренко повідомив, що заяв про неправомірні дії міліції у Врадіївці за останні тижні не було. Джерела в прокуратурі повідомили, що перевіряють цю інформацію і вже знайшлися перші підтвердження.

Як відомо, резонансне зґвалтування у смт Врадіївка на Миколаївщині сталося у липні. Двоє міліціонерів за участю одного таксиста зґвалтували і побили місцеву жительку Ірину Крашкову.