У кулуарах натомість тривають розмови про розкол у Партії регіонів. Мовляв, вона не монолітна, є депутати, які проти зближення України з Європою.

Внутрішньофракційні проблеми регіонали вирішують разом із Президентом у кінотеатрі “Зоряний”. Участь у зустрічі також взяв Прем’єр-міністр.

“У нас і раніше відбувалися серйозні розмови, я вже казав - чоловічі розмови, нормальна ситуація для нормальної фракції відповідальних людей. Розмова про те, як нам жити сьогодні і завтра, як жити країні і що нас чекає”, - розповів народний депутат від Партії регіонів Володимир Макеєнко.

На євроінтеграційні закони по-різному дивляться не лише регіонали, а й опозиція. І аби спільне голосування не провалити - засідання Ради в середу скоротили на дві години. Лідери фракцій разом зі спікером за закритими дверима шукали компроміс.

У четвер народні обранці вирішили голосувати за пакет євроінтеграційних законів, зокрема щодо посилення гарантій незалежності суддів, зміни до КПК та про суспільне телебачення і радіомовлення.