Ділліан Вайт, як і Олександр Повєткін, завжди веде бій агресивно і постійно йде вперед. Від росіянина 25-річний Вайт навіть трохи вищий і масивніший.

Однак, особливих досягнень на професійному ринзі у нового спаринг-партнера Кличка-молодшого поки що немає. В аматорах він перемагав майбутнього олімпійського чемпіона Ентоні Джошуа. Вайт добре проявив себе і в спарингах з провідними професіоналами – Девідом Хеєм та Дереком Чісорою. Останнього він, до речі, відправив на спарингах в нокдаун.

Читайте також: На бій Кличко-Повєткін купили уже 10 тисяч квитків

Тренувальний табір братів Кличків в австрійському Гоїнгу Ділліан Вайт відвідає не вперше – минулого року він допомагав Віталію Кличку готуватися до бою з німецьким боксером Мануелем Чарром.

Нагадаємо, за місяць до бою з росіянином Олександром Повєткіним Володимир Кличко почав працювати над своїми фізичними кондиціями в умовах високогір'я та займатись бойовою підготовкою.

Як відомо, сторони неодноразового чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка і регулярного чемпіона за версією WBA Олександра Повєткіна підписали контракти на бій, який відбудеться 5 жовтня в Москві в "Олімпійському".