Відповідне рішення оголосив Шевченківський райсуд Києва у понеділок .

Суд затвердив умови угоди про примирення, укладеного між обвинуваченими та потерпілими і засудив Тітушка до позбавлення волі на 3 роки зі звільненням від виконання призначеного покарання строком на 2 роки.

Пшука і Приходька засудили на 2 роки позбавлення волі з відстрочкою терміну виконання рішення на 1 рік і 6 місяців.

Крім того, відповідно до мирної угоди, кривдники повинні солідарно відшкодувати матеріальний збиток журналістки "5 каналу" Ользі Сніцарчук у сумі 707 гривень, фотографу видання "Комерсант " Владиславу Содель - 1613 гривень.

Також Тітушко повинен виплатити матеріальну шкоду журналістам по 11 тисяч гривень кожному , а Пшук і Приходько - по 4 тисячі гривень. При цьому кошти, внесені Тітушком в якості застави, будуть спрямовані на відшкодування моральної шкоди.

Нагадаємо, 18 травня у Києві виник конфлікт між представниками опозиції і групою невідомих молодих людей спортивної статури, який згодом переріс у бійку.

Під час інциденту постраждали журналістка "5 каналу" Ольга Сніцарчук і фотограф видання "Комерсант " Владислав Содель.

Згодом завдяки зйомкам на любительські камери вдалося встановити, що головним "бойовиком" був Вадим Тітушко. Суд його затримав, однак згодом відпустив під заставу.

30 серпня троє підсудних у справі про побиття журналістів Тітушко, Приходько і Пшук підписали з потерпілими мирну угоду.