Жоден з 5 євроінтеграційних законів не підтримав власник "Мотор Січ" В'ячеслав Богуслаєв, бізнесмен Юрий Іванющенко, колишній менеджер ахметівського СКМ Володимир Малишев та екс-міністр охорони здоров'я Юрій Поляченко.

До слова, на зустрічі з президентом Богуслаєв сказав, що йому невигідне підписання Угоди про асоціацію, оскільки його товар стане неконкурентоспроможним.

31 регіонал (серед яких - Микола Рудьковський, Ігор Марков та Володимир Зубрик) проголосував не за всі закони, а за 2-3. Нардепи виправдовуються, що голосували тільки за ті документи, які, на їхню думку, принесуть державі користь.

Читайте також: Янукович особисто переконуватиме регіоналів голосувати за єврозакони, - ударівець

Регіонали Олександр Волков і Андрій Деркач взагалі не прийшли в Раду на голосування.

А от Олег Царьов, який раніше переконував, що підписання Угоди про асоціацію суперечить Конституції, проголосував за всі єврозакони. Тепер він каже, що розуміє, як вони необхідні Україні.

Заступник голови фракції ПР Анатолій Кінах каже, що кожен з тих, хто не голосував, пояснюватиме причини керівництву. Ще один заступник голови регіоналів, Олена Бондаренко, запевнила, що з ПР за неголосування нікого виключати не будуть. Однак непокору візьмуть до уваги.

Читайте також: Президент не виключає співпрацю з Митним союзом, - Шуфрич