"Я на перший тиждень поставив сім законів з євроінтеграції", - повідомив він у неділю в місті Макіївка Донецької області.

Читайте також: Партії регіонів не подобається лише один закон, що стосується євроінтеграції

Рибак також сказав, що "ми всі розуміємо, що потрібні європейські стандарти в усьому: в освіті , в охороні здоров'я, в культурі, і так далі".

За словами голови ВР, після того, як парламент розгляне ці законопроекти, народним депутатам залишиться ухвалити закон про прокуратуру, "який ми повинні прийняти до листопада" , і вирішити питання, пов'язані з виборчим законодавством.

"Я думаю, що ми підходимо до того, що ми оголосимо вибори в 7 округах (7 проблемних округів з виборів до Верховної Ради)" , - зазначив спікер.

Він також додав, що депутати повинні вирішити питання, пов'язані з судовою системою.

"Всі інші зобов'язання перед Європейським союзом ми виконуємо " , - сказав Рибак.

Голова Верховної Ради також розповів, що наступного тижня має намір відвідати Литву, де зустрінеться з керівництвом Європарламенту.

"У мене 6 числа (6 вересня) буде візит до Литви - вона сьогодні головує в Європарламенті. Там буде керівництво Європарламенту, і ми з ними звіримо годинник" , - повідомив він.

Нагадаємо, голова Верховної Ради України Володимир Рибак сподівається, що Україна, підписавши Угоду про асоціацію з Європейським союзом, повинна зробити все для збереження дружніх відносин з Росією.