У прес-службі громадського руху "Український вибір" повідомили, що Медведчук прийняв запрошення. Після змагань він разом із Путіним, російським прем’єром Дмитром Медведєвим і президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим взяли участь у церемонії нагородження.

Відомо, що спортсмени з України, Росії, Казахстану, Латвії, Болгарії, Австрії, США, Венесуели і ПАР взяли участь у турнірі

Як відомо, 29 липня Росія заборонила поставки українських солодощів Roshen, заявивши, що в них знайдено отруйну речовину бензопирен.

Вслід за Росією продукцію компанії перевірили Білорусь, Казахстан, Киргизія і Таджикистан. Жодна з країн не знайшла в складі цукерок небезпечних речовин.

16 серпня пройшли переговори щодо поновлення імпорту солодкого від Roshen в Росію. Переговори вів український міністр аграрної політики Микола Присяжнюк.

Він стверджує, що сторонам вдалося знайти рішення проблеми. Україна і Росія домовилися створити комісію з гармонізації стандартів якості продукції. Також Росія відправить свою перевірку на українські фабрики Roshen.