"23 серпня прокурор Врадіївського району вніс до ЄРДР інформацію про спричинення громадянину України 15 серпня у Врадіївці легких тілесних ушкоджень за ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень)", - повідомили у прес-службі прокуратури.

У повідомленні також зазначили, що наразі розпочали перевірку щодо інформації про побиття міліціонерами чоловіка у Врадіївці.

Як пояснили у прокуратурі, 16 серпня медики первомайської лікарні повідомили про те, що до них за медичною допомогою звернувся чоловік, який розповів, що його побили у Врадіївці.

За цим фактом Первомайським РВ відкрили кримінальне провадження (ч. 1 ст. 125 ККУ – умисне спричинення легких тілесних ушкоджень), яке потім передали за підзвітністю до Врадіївського райвідділу міліції.

Нагадаємо, врадіївчанин Сергій Левицький, який підробляє таксистом, розповів, що нещодавно його двічі побив колишній міліціонер.

"Я приїхав на виклик. Пасажир відкрив двері і вдарив мене в обличчя. Я поїхав, але через годину він мене зустрів - вдарив в ніс і зламав скулову кістку. Мені поставили титанові пластини", - каже таксист.

Натомість спікер миколаївського облглавка міліції Роман Шкуренко повідомив, що заяв про неправомірні дії міліції у Врадіївці за останні тижні не було.