Про це повідомляє прес-служба партії.

"Дуже важко йде процес прийняття європейських законів: влада постійно намагається займатись шахрайством. Але наша позиція чітка, послідовна і я вважаю, що ми дотиснемо ситуацію", - наголосив він.

На думку опозиціонера, влада намагається зберегти свої неєвропейські тоталітарні позиції, вписавши їх в оболонку європейського законодавства.

Читайте також: Рада прийняла перші "європоправки"

"Це той правовий нігілізм, та хитра підступна позиція українського уряду та адміністрації президента, які намагаються зберегти свої неєвропейські тоталітарні позиції, вписуючи їх в оболонку європейського законодавства", - додав Турчинов.

Нардеп запевнив, що опозиція не дасть владі шахрувати.

"Ми не дамо їм займатись шахрайством і чітко будемо проводити ту позицію, яка обговорювалась під час переговорного процесу у Брюсселі, яка дійсно створить хоч якусь законодавчу базу в нашій країні для того, щоб була підписана асоціація", - резюмував політик.

Нагадаємо, Верховна Рада направила на розгляд Конституційного суду зміни до Конституції, які стосуються забезпечення суддям незалежності. Законопроект є одним із документів євроінтеграційного пакету.