"За кермом автомобіля, який, за попередніми даними, скоїв наїзд на постраждалого, знаходився офіцер міліції", — повідомили у столичній міліції, додавши, що наразі слідчі оглядають місце події, опитують очевидців і збирають дані для експертних досліджень.

Читайте також: Мер Івано-Франківська потрапив в аварію

Прокуратура Дніпровського району столиці за фактом аварії відкрила кримінальне провадження та розпочала досудового розслідування.

Відомості про факт ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою ч.2 ст.286 КК України (а саме — порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні близько 5 ранку у столиці на Мосту Патона у ДТП потрапив співробітник правоохоронних органів.

За словами очевидців, авто Volkswagen Bora, за кермом якого був правоохоронець, збив лікаря, який у ту мить надавав допомогу постраждалому в ДТП водієві Volkswagen Caddy. Постраждав також і водій Volkswagen Bora, і лікар, якого відкинуло через дві смуги руху.