"Напередодні офіційного візиту до Києва давніх ворогів FEMEN президента РФ Володимира Путіна, патріарха РПЦ Кирила Гундяєва, а також президента Білорусі Олександра Лукашенка до 1025-річчя хрещення Русі, 24 липня в районі вулиці Михайлівській, на якій розташований київський офіс руху, близько 22-23 години вечора працівники спецслужб (у цій ситуації підозрюємо не тільки СБУ, але і ФСБ І КДБ) жорстоко побили одного із ідеологів FEMEN", — йдеться у повідомленні прес-служби жіночого руху.

Також феміністки повідомили, що Святському погрожували розправитися тим же способом з активістками руху у разі спроб "перешкодити майбутнім масовим гулянням пострадянських диктаторів з приводу річниці хрещення Русі протестами жіночого руху FEMEN".

Окрім того, у русі відзначили, що співробітники міліції, які прибули на місце інциденту, констатували "роботу професіоналів, з метою залякати", бо нічого з матеріальних цінностей не вкрали.

Нагадаємо, у зв'язку з приїздом до Києва на святкування Хрещення Русі Володимира Путіна і патріарха Кирила активістки FEMEN секретно готуються до акції протесту проти них.

Фото: прес-служба FEMEN