Про це він сказав під час погоджувальної ради керівників депутатських фракцій та голів парламентських комітетів.

"Тому найближчим часом потрібно ухвалити необхідні для підписання Угоди про асоціацію з ЄС законопроекти, які мають бути європейськими не за назвою, а за своєю суттю", - цитує слова політика прес-служба політсили.

Читайте також: Регіонал пропонує відкривати засідання Ради молитвою

“З відкриттям третьої сесії Верховної Ради VII скликання для України розпочнеться зворотній відлік часу до саміту у Вільнюсі. Минулого тижня представники Євросоюзу – і комісар Фюле, і депутати Європарламенту – підтвердили просту тезу: зараз перспектива підписання Угоди про асоціацію – в руках української влади і українського парламенту. Євросоюз пішов нам на суттєві поступки. Ми маємо зробити кроки назустріч і врахувати всі зауваження та вимоги ЄС і Венеціанської комісії”, - зазначив Кличко.

Політик наголосив, що на найближчі тижні у порядку денному сесії ВР далеко не всі питання у контексті підготовки до підписання Угоди про асоціацію.

“Тому ще необхідно розглянути і ухвалити зокрема закон про прокуратуру, зміни до виборчого законодавства та низку економічних законопроектів”, - додав лідер УДАРу.

Нагадаємо, третя сесія Верховної Ради VII скликання розпочнеться у вівторок, 3 вересня. Основна тема першого місяця роботи - прийняття законів, необхідних для євроінтеграції.