Як повідомляють джерела ZN.UA, під час сутички Бартенєв зірвав з нападника маску-балаклаву.

Видання зазначає, що в лікарні до операції Бартенєв спілкувався з начальником Феодосійського міськвідділу міліції.

Однак нападник не затриманий і не оголошений в розшук. Кримська міліція повідомила, що не має підозрюваних у справі і працює над версією пограбування.

Перший заступник начальника ГУ МВС в АР Крим Олег Кирилін підтверджує, що Бартенєв до операції розмовляв з начальником міліції Феодосії.

Проте він не підтверджує інформацію про зірвану з вбивці маску і не відповідає на питання, чи повідомив поранений мер про нападника і свою версію замаху.

"Підозрюваного, тобто, особи, якій повідомлено про підозру або затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, немає. Ніхто не затриманий. Але відповісти на запитання, чи встановлена ​​особа людини, що напала на потерпілого, я поки не можу в інтересах слідства. Як тільки він буде затриманий - громадськість знатиме, начальник главку МВС одразу ж, думаю, проведе прес-конференцію. У мене немає ніяких сумнівів, що ми це вбивство розкриємо", - сказав Кирилін.

Він також додав, що версію розбою виключати не можна, оскільки "встановлено, що в барсетці лежала серйозна сума в іноземній валюті, в доларах".

Нагадаємо, у ніч на 27 липня у Криму напали на мера Феодосії Олександра Бартенєва. З вогнепальним пораненням його доставили в лікарню.

Після смерті мера Феодосії Олександра Бартенєва справу перекваліфікували з "замаху на вбивство" на "умисне вбивство". Ще одна стаття "розбій" залишилася незмінною.

Згодом також з'ясувалося, що мисливський обріз, з якого його вбили мера Феодосії Олександра Бертенєва, мав бути утилізований на Тернопільщині. Там ця зброя проходила в іншій справі. Проти міліціонерів, які не утилізували обріз, відкрито провадження.

У Феодосії у зв'язку зі смертю мера оголосили 3-денний траур.