"Відбувається чергова провокація, люди не можуть сформулювати своїх вимог, їхні покази різняться. Є кілька явних організаторів, які намагаються щось говорити про відповідальність депутатів, але решта уникають контакту. Маємо чергову проплачену акцію. Дехто з учасників говорить про те, що їм платять по 20 гривень за годину і вони мають стояти з 9 до 13 години. Цього разу зібралися пенсіонери, на відміну від минулого разу", — пояснив Павленко, який вийшов на вулицю разом із депутатами Віталієм Ковальчуком і Валерієм Пацканом, аби поспілкуватися із людьми.

"Ми зафіксували, як невідомі особи роздають людям гроші та записують людей, які беруть участь у "мітингу". Людям роздають листівки, у яких поливають брудом партію УДАР та її лідера Віталія Кличка. Також, ми зафіксували невідомих осіб у цивільному, які охороняють так званий мітинг", — додає він, пише "Українська правда".

Читайте також: УДАР хоче заборонити приймати зміни до Конституції на референдумі

За словами голови столичної облорганізації УДАРу Олега Велікіна, окрім грошей людям роздавали листівки.

Один із пікетувальників сказав депутатам, що люди протестують проти платних мітингів, які нібито організовують опозиційні сили, — йдеться у прес-службі УДАРу.

До слова, днями у Донецьку розпочали акцію під назвою "Музей обіцянок Януковича": прихильники донецького УДАРу розбили своє наметове "містечко-музей" біля бібліотеки імені Крупської, у центрі міста.

Фото з Facebook Тараса Березовця