Постраждалу жінку — пасажирку Daewoo Lanos — доставили до лікарні з діагнозом «закритий перелом верхньої частини правого стегна, скальпована рана потиличної області, забита рана лоба», її стан лікарі оцінюють як стабільно важкий.

До лікарні потрапив її 5-річний син із діагнозом "закритий перелом верхньої частини правого стегна, тупа травма живота", він — у реанімаційному відділенні і стан його медики також оцінили як стабільно важкий.

Згодом з’ясувалося, що винуватець аварії, водій "ВАЗ-2170 "Priora", — начальник Арбузинського управління ДАІ майор міліції Дмитро Власюк. Це підтвердили й у міліції області.

Місцева преса, яка цитує очевидців, повідомляє, що водій ВАЗу був у стані алкогольного сп'яніння. Один із свідків аварії додав, що винуватець начебто у п'яному стані кілька разів намагався втекти з місця ДТП і це зафіксовано на відео. Потім, кажуть очевидці, він звинуватив в аварії свою дружину, яка нібито знаходилася за кермом авта.

До слова, вчора вночі у Червоногвардійському районі АР Крим авто ВАЗ 2110 врізався у транспортну зупинку, внаслідок чого водій загинув на місці і ще троє людей постраждали.