За його словами, вони із дружиною працювали в іншій області, а коли повернулися додому спершу святкували приїзд, а потім день народження жінки. Він додав, що пара полюбляла випити, а під час останнього святкування посварилася і не спілкувалася. Чоловік каже, що не знає, що стало причиною смерті його дружини.

Проте, експертиза встановила, що загиблій за життя нанесли тілесні ушкодження у вигляді, зокрема, численних синців всього тіла, переломів ребер, розриву внутрішнього органу. Підозрюваний — її співмешканець. Згодом, він розповів, що того дня жінка прийшла забирати свої речі, аби знову повернутися на роботу в іншу область, та він не хотів її відпускати. Коли чоловік не зміг втримати вдома дружину вмовляннями, у дію пішли кулаки.

Слідчий відділ уже розпочав кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство». Підозрюваному світить від 7 до 15 років тюрми. Наразі його утримують під вартою.

Нагадаємо, на початку місяця у Миколаївській області невідомі зарізали трьох членів сім'ї, які спали в своєму будинку. Двом родичам, в тому числі 8-річній дитині, вдалося вижити.