Читайте також: Мельник може бути в одній з лікарень, — адвокат

"Він буде оголошений у розшук. Як тільки його знайдуть, впродовж 36 години його повинні доставити до суду для розгляду клопотання про зміну запобіжного заходу з домашнього решту на утримання під вартою", — наголосив прокурор.

Сьогодні Печерський райсуд Києва постановив затримати Петра Мельника та примусово доставити його до суду для зміни запобіжного заходу. Таке рішення суддя прийняв, враховуючи зокрема той факт, що екс-ректор Національного університету державної податкової служби переховується від правосуддя.

Також сьогодні суд змінив запобіжний захід скандальному ректору-хабарнику Петрові Мельнику із домашнього арешту на утримання під вартою.

Нагадаємо, 9 серпня ректор Національного університету Державної податкової служби України Петро Мельник втік з-під домашнього арешту. Це був 2-місячний запобіжний захід в ході розгляду справи про хабарництво ректора.

Прокуратура запідозрила, що міліція могла сприяти втечі ректора Петра Мельника з-під домашнього арешту. Стало відомо, що сигнал з браслету Мельника надійшов вчора ввечері, але перевірити присутність затриманого вдома прийшли тільки сьогодні.

Собаки втратили слід ректора Петра Мельника, який втік з-під домашнього арешту, біля траси. Експерти припускають, що його забрали на машині.

Як відомо, 27 липня Петра Мельника було затримано за хабар. Від двох українців він вимагав 40 та 80 тисяч гривень за поступлення у виш.

Раніше домашній арешт Мельникові дали у зв'язку з поганим станом його здоров'я.