Зображення, яке містить текст попередження, було опубліковано в акаунті співачки.

Які саме фотографії, та які саме пункти правил порушила Мадонна, Instagram не уточнює.

У компанії Facebook, яка володіє Instagram, не прокоментували причини попередження. При цьому фотосервіс "строго рекомендує" Мадонні видалити світлини, що порушують правила. Інакше її аккаунт видалять або заморозять без попередження.

У повідомленні фотосервісу наголошується, що користувачі не можуть викладати чужі фотографії, зображення з нелегального контенту, і фото, на яких видно голе тіло.

Видання Business Insider зазначає, що, на думку багатьох підписників Мадонни, претензії Instagram пов'язані з тим, що на одній з фотографій, опублікованих Мадонною, видно її сідниці.

Крім того, Мадонна викладала дві фотографії робіт мексиканської художниці Фріди Кало. Проте, відзначає Business Insider, співачка колекціонує картини Кало, тому вона може мати право опубліковувати їх.

Всього Мадонна опублікувала 18 фотографій, у тому числі дві після того, як з’явилося попередження. На співачку підписалися 165 тисяч користувачів. Перше фото в аккаунті Мадонни з'явився 4 листопада 2012, проте в лютому вона почала вести сторінку самостійно.

Мадонна одразу ж виклала в Instagram кілька світлин із концертів та деякі домашні фото.