Його звинувачують у захопленні заводу в Новій Каховці, який Сегалі оцінюють в 50 мільйонів доларів.

Крім того, Сегалі стверджують, що Фірташ використовував зв'язки з українським істеблішментом, щоб почати переслідування братів.

У 2011 році Інтерпол, нібито отримавши фальшиву інформацію і включив братів у так званий "червоний список", тим самим обмеживши їх свободу пересування та ведення бізнесу, йдеться в тексті позову.

Партнер юридичної компанії "Селепей, Волковецький і партнери" Андрій Селепей розповів, що американські суди приділяють багато уваги справам, де мова йде про корупцію і використання адміністративного ресурсу.

Бізнесмени Сегалі вимагають від Фірташа і банку відшкодувати збиток з відсотками, величину збитку повинен визначити суд, йдеться у позові.

У документі сказано, що в 2007-2008 роках компанія Сегалів "Каховка Пром Агро" взяла в банку "Надра" кілька кредитів для будівництва заводу в Новій Каховці. Пізніше власники хотіли реструктуризувати борг.

У позові йдеться, що пізніше Фірташ нібито запропонував братам "пробачити" борги в обмін на 80% "Каховки Пром Агро" підприємства, але Сегал не погодилися.

В кінці грудня 2010 року група із понад ста осіб, окремі яких були співробітниками служби охорони банку "Надра", нібито захопили завод у Новій Каховці.

І вже у лютому 2011 року Господарський суд Донецька визнав "Каховку Агро Пром" банкрутом.

У тексті позову Сегалі призвели кілька посилань про усні домовленості з менеджерами Фірташа і самим бізнесменом, але є тільки один документ, який підтверджує цей факт домовленості.