За його словами, на сцені гурт розігрував виставу, за сценарієм якої вокаліста карають за те, що той виконує пісні групи Depeche Mode. Під час цього епізоду він справляв на вокаліста малу нужду, проте сюжет, запевняє Джаред переробили.

"Я вийшов зі штучним статевим органом, соліст нібито відірвав його, а у мене в ремені був спеціальний пристрій з помпою, за допомогою якого я імітував розбризкування крові", — божиться музикант в інтерв'ю каналу "Україна".

Читайте також: Азаров хоче назавжди заборонити Bloodhaund Gang в'їзд до України

Як він пояснює, гурт використав замість крові кетчуп, попередньо розведений водою. Водночас, басист не виключає, що під час цього епізоду кілька крапель могли потрапити на прапор.

"У більшості країн, в яких ми виступаємо, на знак поваги ми вішаємо на сцені прапори. Це збіг обставин, що він там опинився саме тоді, коли ми розігрували свою виставу. Я не розумію, чому українці ображаються на мене за кетчуп, який я розбризкував перед їхнім прапором, але все ж, якщо це їх образило, я вибачаюся перед українськими людьми, країною і урядом", — підсумував Хасселхофф.

Нагадаємо, близько тижня тому в інтернеті з’явилося відео, де видно, як басист американського панк-гурту Bloodhound Gang Джаред Хасселхофф за день до своєї некоректної витівки із російським прапором, помочився на стяг України.

Водночас, як стверджує автор відео, басист не мочився на прапор, а лише на сцену, а ракурс, під яким зняте відео начебто складає хибне враження, що музикант спаплюжив прапор.

Згідно з інформацією міліції, за фактом наруги над державним прапором України учасником американського панк-гурту Bloodhound Gang відкрили кримінальне провадження.

Окрім того, під час одеського концерту басист Джаред Хасселхофф підтерся російським прапором.

Згодом за наругу над національними символами українська Служба безпеки на 5 років заборонила в'їзд в Україну бас-гітаристові американського гурту Bloodhound Gang Джареду Хенегану.