"Друзі, а ви як гадаєте, українська влада зробила правильно, не відреагувавши на наругу над нашим прапором з боку американських музикантів? Розумію, що це було зроблено в пошуках швидкої популярності, і можливо, хлопці розраховували на резонанс, не менший, ніж з Pussy Riot. Але я не думаю, що в США такий інцидент міг би залишитись безкарним. В кращому випадку – все б закінчилося негайною депортацією без права відвідувати Штати багато років", — написав нардеп на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, днями в інтернеті з’явилося відео, де видно, як басист американського панк-гурту Bloodhound Gang Джаред Хасселхофф за день до своєї некоректної витівки із російським прапором, помочився на стяг України.

Водночас, як стверджує автор відео, басист не мочився на прапор, а лише на сцену, а ракурс, під яким зняте відео начебто складає хибне враження, що музикант спаплюжив прапор.

Окрім того, під час одеського концерту басист Джаред Хасселхофф підтерся російським прапором.

Згодом в інтернеті з'явилося відео нападу на американський панк-гурт Bloodhound Gang в аеропорту Анапи. Невідомі представилися козаками, напали на музикантів, після чого привселюдно розтоптали прапор США.

3 серпня учасники американського панк-рок-гурту Bloodhound Gang, які напередодні познущалися над прапорами Росії та України, вчора пізно ввечері покинули територію Росії: Федеральна міграційна служба РФ скоротила їм термін перебування у країні.

За фактом паплюження російського прапора Джаредом Хасселхоффом слідчий комітет РФ уже розпочав процесуальну перевірку.