"Новий посол США, наскільки мені відомо, публічно висловив своє ставлення до цього обурливого факту. Я ж вважаю, що це не тільки обурливо, це ще й показник вкрай низької культури, а точніше, безкультурності виконавців і тих, хто запросив їх на концерт. Я думаю, що в нашому Міністерстві культури в майбутньому необхідно випустити документ, який суворо регламентує неприпустимість подібних дій на публічних заходах. Ну а правоохоронні органи зобов'язані діяти згідно із законодавством. Цим людям необхідно заборонити в'їзд до України назавжди", — написав він на своїй сторінці у Facebook у відповідь на питання одного із користувачів соцмережі.

Нагадаємо, днями в інтернеті з’явилося відео, де видно, як басист американського панк-гурту Bloodhound Gang Джаред Хасселхофф за день до своєї некоректної витівки із російським прапором, помочився на стяг України.

Водночас, як стверджує автор відео, басист не мочився на прапор, а лише на сцену, а ракурс, під яким зняте відео начебто складає хибне враження, що музикант спаплюжив прапор.

Згідно з інформацією міліції, за фактом наруги над державним прапором України учасником американського панк-гурту Bloodhound Gang відкрили кримінальне провадження.

Окрім того, під час одеського концерту басист Джаред Хасселхофф підтерся російським прапором.

За наругу над національними символами українська Служба безпеки на 5 років заборонила в'їзд в Україну бас-гітаристові американського гурту Bloodhound Gang Джареду Хенегану.