"Всі без винятку експертизи, проведені в цій справі, показали, що Дрижак і Поліщук ніякого відношення до злочину не мають" - розповів Клименко.

За його словами, під нігтями Крашковой знайшли тільки генетичний матеріал таксиста Рябіненка.

"На ремені і сидіння автомобіля Рябіненка виявили кров Крашкової, але в машині не знайшли слідів Дрижака і Поліщука. На одязі останніх не виявлено крові і генматеріалов Крашкової. Дрижак і Поліщук не були в машині на місці злочину, статевого акту не здійснювали, а у Рябіненка вся машина в крові Крашкової! А звела наклеп - не звела наклеп, в цьому буде розбиратися суд", - стверджує адвокат.

Натомість адвокат Ірини Євген Стельмах відповів : "Адвокат Дрижака провів оцінку доказів до того, як справу передали до суду, а її може проводити тільки суд. Запевняю, що є експертизи, які доводять причетність до зґвалтування саме Дрижака і Поліщука. А адвокат захищає клієнта усіма способами, нагнітає резонанс, хоча наявність біоматеріалів, що належать Дрижаку і Поліщуку доведено".

В Миколаївській облпрокуратурі офіційно повідомили, що позиція відомства не змінилася. "Доказів причетності підозрюваних більше, ніж достатньо", - повідомив спікер Миколаївської облпрокуратури Микола Попов.

Нагадаємо, адвокат Євгена Дрижака Володимир Клименко повідомив, що Ірину Крашкову не ґвалтували - це підтвердили дві з трьох експертиз.

Варто зазначити, що заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфіменко повідомив, що в автомобілі одного з міліціонерів, якого підозрюють у зґвалтуванні, знайшли кров Ірини Крашкової.

Як відомо, резонансне зґвалтування у смт Врадіївка на Миколаївщині сталося у липні. Двоє міліціонерів за участю одного таксиста зґвалтували і побили місцеву жительку Ірину Крашкову.

Ситуація набула розголосу, оскільки підозрювані могли уникнути покарання через свої зв'язки у правоохоронних органах. Розлючені люди кілька разів атакували і місцеве відділення міліції, і майно його керівників, тим самим показавши, що не пробачать, якщо справу не буде розслідувано.

Сама постраждала, Ірина Крашкова, уже виписана з лікарні. Троє її кривдників очікують суду, іде слідство у справі. Справа про зґвалтування у Врадіївці перебуває під особистим контролем Президента України.