Співачка каже, що її акаунт просто зламали.

"Для мене це було великою новиною. Нічого подібного раніше не було. Я зараз перебуваю в РВВС, на мене напали: якісь люди в масках мене побили і облили майонезом. Це просто замах на Україну і на українську мову. Я не розумію, навіщо до нього приплели і мене" - сказала вона.

Цивільний чоловік Абдулліної, російський бізнесмен Олег Кучеров, який живе і працює в Києві збентежений цим інцидентом. Як і тим, що 6-річна дочка солістки від першого шлюбу, яку пара виховує разом, пішла в перший клас .

За словами Олега, дівчинка першокласницею стане в наступному році, коли їй виповниться сім років. Чи піде дитина в російську гімназію або українську школу, вони наразі не обговорювали.

"Не бачу жодних проблем із тим, що я не українець. Я не згоден з цим висловлюванням. Воно неправильне.. Хоча у неї часом бувають подібні проблеми (на ґрунті націоналізму). Але висловлювання в колі сім'ї - це одне, їх можна терпіти. А за свої публічні слова потрібно відповідати", - сказав Кучеров.

Нагадаємо, у мережі виник гучний скандал через коментар солістки опери Катерини Абдулліної, у якому вона називає українські школи "бидлячими".

Міністерство культури вимагає від солістки Національної опери Катерини Абдулліної публічного вибачення за таке висловлювання.